Prins George en prinses Charlotte krijgen belangrijke rol op het huwelijk van het jaar

In mei trouwt de Britse prins Harry met zijn Amerikaanse vriendin Meghan Markle. De exacte datum is nog niet aangekondigd, maar er raken wel steeds meer details over ‘het huwelijk van het jaar’ bekend. Zo krijgen Harry’s neefje, prins George, en nichtje, prinses Charlotte, elk een speciale rol.

vwh

De Britse prins George (4) en zijn kleine zus prinses Charlotte (2) straalden voorbije zomer als bruidskindjes op het huwelijk van Pippa Middleton en James Matthews. In 2018 zullen ze nogmaals die rol vervullen op een trouwplechtigheid, namelijk op de grote dag van Prins Harry en Meghan Markle.

Volgens The Sunday Times is het bevestigd dat de kinderen achter Meghan zullen wandelen op weg naar het altaar. Prins George zou zelfs de ringen mogen overhandigen in St George’s Chapel in Windsor. De Britse krant schrijft ook dat prins William hoogstwaarschijnlijk Harry’s getuige zal zijn. In 2011, toen prins William met Kate Middleton trouwde, was prins Harry immers zijn getuige.

Zoals het er voorlopig uitziet, zal Kate Middleton geen noemenswaardige rol vervullen tijdens de huwelijksplechtigheid. Rolyalty watcher Marlene Koenig zegt in een reactie aan The Daily Mail dat “Kate en Meghan elkaar nauwelijks kennen”. Bovendien zal de hertogin een paar weken voor het huwelijk bevallen zijn van haar derde kindje en zou ze zich niet optimaal kunnen engageren. Het is vooralsnog niet duidelijk of de baby aanwezig zal zijn op het huwelijk.

NIET TE MISSEN