Stunt gaat gruwelijk verkeerd als man uit wagen wordt geslingerd en op haar na onder de wielen belandt

Print

Stunt gaat gruwelijk verkeerd als man uit wagen wordt geslingerd en op een haar na onder de wielen belandt Video: Facebook

Een jongeman raakte vorige week zwaargewond nadat hij uit een auto werd geslingerd die rondjes reed op een kruispunt in Californië. De man miste de draaiende wielen van de wagen op het nippertje, maar bleef schreeuwend op het asfalt liggen tot de bestuurder van de auto hem te hulp schoot.

Voorbijgangers waren gestopt om naar de wagen te kijken die met gierende banden rondjes - ook wel donuts genoemd - reed in het midden van een kruispunt, tot de autodeur plots openvloog en de jongeman op straat tuimelde. Volgens een getuige die in de buurt een winkel uitbaat, was de jongen pas zestien of zeventien jaar oud en had hij hem al een paar keer gezien in zijn zaak.

“Hij huilde en schreeuwde”, aldus de winkelier. “Hij was duidelijk gewond.” De beelden van de misgelopen stunt werden op Facebook gedeeld, waar ze al duizenden keren werden bekeken en een heuse online discussie startten. “Iemand droeg zijn gordel niet”, opperde een kijker, terwijl een ander zei dat het “eerste klasse idioten” zijn.

Hoewel de meesten de beelden best wel grappig vonden en dachten dat de jongen zijn verdiende loon had gekregen, waren er ook veel bezorgde stemmen: “Ik passeer daar elke dag, ik huiver als ik eraan denk dat zoiets zou kunnen gebeuren als ik daar met mijn familie ben.”

De gewonde passagier werd uiteindelijk weggedragen door de stuntende bestuurder van de auto, maar het is voorlopig onduidelijk hoe erg zijn verwondingen zijn.

Nu in het nieuws