O zo klef, maar deze nieuwe kerstfilm is een wereldwijde hit

Foto: Netflix

Celebs

O zo klef, maar deze nieuwe kerstfilm is een wereldwijde hit

Print
‘Love Actually’ beu gezien en wel te vinden voor een nieuw, hartverwarmend kerstverhaal in aanloop naar de feestdagen? Streamingdienst Netflix heeft met ‘A Christmas Prince’ een nieuwe romcom in het aanbod en die wordt wereldwijd enthousiast onthaald, zo blijkt uit de vele reacties op Twitter.

De prent is alles wat je van een cliché kerstfilm verwacht: romantische settings en extreem melig gedoe. Ook de plot is weinig verrassend: een jonge journaliste moet een reportage maken over een knappe prins die bijna tot koning wordt gekroond. En jawel, de twee worden dolverliefd.

De dames die de film al bekeken, zijn vol lof op sociale media. De reden? De prent, met onbekende acteurs Rose McIver en Ben Lamb in de hoofdrollen, is er zodanig over, dat hij net in de smaak valt. Een greep uit de lovende tweets.

Netflix have made a Christmas film that's a mash up of never been kissed, the prince and me, and princess diaries, and it's so predictable and cliched and incredible. pic.twitter.com/3GIu0R4SX0— Banana (@Hananarama) 18 november 2017
NIET TE MISSEN