Jongen schept op trein op hoe hij vriendin bedriegt: nu is hele internet op zoek naar ‘bedriegende Ben’

Foto: Twitter - ss

Jongen schept op trein op hoe hij vriendin bedriegt: nu is hele internet op zoek naar ‘bedriegende Ben’

Print

Toen Emily op de trein hoorde hoe een jongen luid opschepte over het feit dat hij zijn vriendin bedroog, besloot ze dat het meisje in kwestie recht had op de waarheid. Ze stuurde een tweet de wereld in over ‘bedriegende Ben’ die in geen tijd meer dan 20.000 keer gedeeld werd.

“Als iemand een vriend heeft genaamd Ben die nu op de trein Bournemouth - Manchester zit, hij heeft zijn vrienden juist verteld dat hij je bedriegt. Dump hem”, een vernietigende tweet van Emily Shepss, zoals ze zich op Twitter noemt. Een tweet ook die al snel navolging kreeg: “Ik ken een Ben die daar gisteravond heen gereisd is om zijn vriendin te zien. Kan je hem beschrijven Emily?”

Meer dan 20.000 mensen hebben de tweet van Emily gedeeld, honderden reageerden erop, zij het verdeeld. Sommigen vonden Emily een klikspaan die helemaal het recht niet had zoiets te delen, anderen zijn van mening dat wat ze deed perfect oké is en treden haar bij.

De tweet is ondertussen enkele dagen oud en zij die het verhaal volgen, worden zo stilaan wel nieuwsgierig. Wie is ‘bedriegende Ben’ en heeft iemand hem al gevonden?

Gisteravond liet Emily weten dat Ben voorlopig nog niet gevonden kon worden. Ondertussen zitten meerdere Bennen in de buurt natuurlijk wel met de gebakken peren, zij moeten plots hun vriendin uitleggen dat zij echt niet die Ben wan op de trein waren.

Nu in het nieuws