VTM-programma schaduwt overspelige mannen

Print

Mannen die overspel plegen, dat is het hoofdthema van een nieuwe aflevering van het VTM-programma CATHéRINE.

In de aflevering volgt Cathérine Moerkerke privédetectives, die jagen op verkopers van namaakspullen, op zoek gaan naar gestolen wagens en ontrouwe echtgenoten en echtgenotes proberen betrappen. Cathérine zit bij hen in de wagen terwijl ze de achtervolging inzetten. Wanneer ze een privédetective kwijtspeelt tijdens het onderhandelen met illegale dealers wordt ze echter redelijk nerveus.

“Er zijn bijna 900 privédetectives met een vergunning in België. De meeste werken voor verzekerings- en beveiligingsfirma’s. Maar 60 van hen kunnen door particulieren worden ingehuurd. Om mensen te volgen, onderzoeken te doen, dingen te vinden, … . Allemaal legaal, allemaal volgens de regels. Eén van hun grootste bronnen van inkomsten is overspel. Volgens de detectives gaan vrouwen even goed vreemd als mannen. De populairste leugen die vrouwen daarvoor gebruiken is ‘gaan shoppen met vriendinnen en daarna op café’. Als je partner daaraan toevoegt dat ‘je niet op moet blijven want dat het laat kan worden’, is het helemaal verdacht”, aldus VTM.

In het programma wordt uit de doeken gedaan wat de trucen zijn om ongezien iemand te achtervolgen. Er wordt ook uitgelegd waar de mannen met hun minnaressen naartoe gaan, hoe je snel een gestolen wagen kan verkopen en welk type vrouw op zakenmannen wacht in de luchthaven van Zaventem.

CATHéRINE, VTM, 5 december 2017 om 21u45.

MEEST RECENT