Die lift uit 'Dirty Dancing' nadoen op je huwelijk kan slecht aflopen

Foto: *

Seks & Relaties

Die lift uit 'Dirty Dancing' nadoen op je huwelijk kan slecht aflopen

Print
Er zijn wel vaker koppels die zich op hun trouwfeest wagen aan die iconische dans van Patrick Swayze en Jennifer Grey uit 'Dirty Dancing', maar niet al die pogingen lopen even goed af. Zeker de lift vormt een grote uitdaging. Dat is ook wat een Amerikaans koppel aan den lijve heeft mogen ondervinden.

In de film moeten Baby (Jennifer Grey) en Johnny (Patrick Swayze) lang oefenen op de lift die ze aan het einde van de film uitvoeren op de tonen van 'Time of my Life' en dat is ook niet zonder reden, want die is aartsmoeilijk. Toch zijn er regelmatig koppels die net die ene romantische scène op hun huwelijk als openingsdans willen opvoeren. En niet allemaal brengen ze dat tot een even goed einde.

Zo ook een Amerikaanse koppel dat elkaar eeuwige trouw beloofde in Escondido in Californië. Op vraag van de dj en onder luid applaus van de gasten begeven ze zich naar de dansvloer, maar wat zich erna afspeelt, werkt danig op de lachspieren. 

(lees verder onder video)

Als het hen een beetje troost kan bieden, ze zijn lang niet de enige. Getuige daarvan is dit compilatiefilmpje waar heel wat mislukte lifts in opduiken.

NIET TE MISSEN