Heeft de film 'Love Actually' het liefdesverhaal van prins Harry en Meghan voorspeld?

Foto: Isopix

Celebs

Heeft de film 'Love Actually' het liefdesverhaal van prins Harry en Meghan voorspeld?

Print
Herinner je je de Britse kerstfilm 'Love Actually' uit 2003 en meer bepaald de verhaallijn van de kleine Sam die verliefd wordt op de al even jonge Joanna? Volgens heel wat mensen op Twitter heeft dat verhaal bijzonder veel weg van dat van prins Harry en zijn verloving met Meghan Markle. Zie jij de gelijkenissen?

In 'Love Actually' gaat een van de verhaallijnen over de jonge Sam, gespeeld door Thomas Brodie-Sangster, die zijn mama heeft verloren. Tijdens een kerstshow wordt hij echter verliefd op de Amerikaanse Joanna, gespeeld door Olivia Olson die van gemengde afkomst is. Het klinkt je bekend in de oren? Op Twitter menen heel wat mensen in elk geval dat het wel verdacht veel lijkt op het verhaal van prins Harry en Meghan Markle.

Niet alleen is er de fysieke gelijkenis met het rosse jongetje en het biraciale meisje met het sluik, donker haar, ook hun geschiedenis lijkt parallel te lopen. Zo verloor ook Harry zijn moeder op ongeveer dezelfde leeftijd en verscheen Markle al op even prille leeftijd voor het eerst in de schijnwerpers. Thomas Brodie-Sangster is trouwens net zoals Harry in Londen geboren en Olivia Olson net zoals Meghan in Los Angeles.

Die ene

Nog bewijs nodig? In de film stort Sam bij zijn vader zijn hart uit. "Er was één iemand voor Kate en Leo. Er was één iemand voor jou. Er is ook één iemand voor mij." Dat doet een beetje denken aan wat prins Harry vertelde bij de bekendmaking van hun verloving. "Ik wist meteen dat ze die ene voor mij was toen ik haar ontmoette."

Het toeval wil trouwens dat er dit jaar een vervolg verscheen op 'Love Actually' die speciaal voor het goede doel werd opgenomen. Maar heel wat Twitteraars lijken te denken dat dit het vervolg is waar ze op hebben zitten wachten. "Dit is de sequel die we verdienen", klinkt het onder meer.

NIET TE MISSEN