Will Still niet langer T1 van Lierse

Foto: BELGA

Will Still niet langer T1 van Lierse

Print

Will Still zat tegen Westerlo voor de laatste keer als hoofdcoach van Lierse in de dug-out. De succesvolle twintiger moet ondanks een fraaie 22 op 27 noodgedwongen plaats ruimen, aangezien hij niet over het vereiste UEFA A diploma beschikt. Still mocht twee maanden depanneren, maar die termijn is nu om.

Lierse had de 25-jarige Will Still wat graag aan boord gehouden als hoofdcoach, maar het reglement is onverbiddelijk. Dat zegt namelijk dat een coach zonder UEFA A diploma in 1B maximaal zestig dagen na het ontslag van de vorige trainer kan aanblijven. Om geen problemen te krijgen met onder meer de Licentiecommissie moest Lierse op zoek naar een oplossing.

David Colpaert is daarom vanaf heden de nieuwe T1 van Lierse, Will Still wordt opnieuw assistent-coach. Lierse kiest dus voor deze oplossing, met wel dezelfde 4 trainers in de technische staff, Colpaert, Still, Van Kerchhoven en Nys. In onderstaande video meer tekst en uitleg van de betrokkenen.

Colpaert, die tot op heden assistent was, is wel in het bezit van het vereiste diploma en kan het seizoen desgevallend volmaken. Will Still en Nico Van Kerckhoven vervolledigen dan de sportieve staf. Waarbij het geen twijfel zal bestaan dat Still nog een serieuze vinger in de pap te brokken heeft.

MEER VOETBALNIEUWS