Laura Tesoro leerde haar vriend op een speciale manier kennen

Print

Wie is de man van Laura Tesoro? Het is één van de tien meest gegoogelde vragen over Laura Tesoro in de podcast van Qmusic-duo Maarten en Dorothee. Dat Laura een relatie heeft met Nederlander Giovanni Kemper is bekend, maar Maarten en Dorothee kwamen te weten hoe (snel) de twee elkaar hebben leren kennen.

“Gio en ik hebben samen een dansvoorstelling gedaan: Sneakerboys van Roy Julen. Daar hebben we elkaar echt leren kennen, want we moesten toen ook samen dansen. Maar dat waren allemaal So You Think You Can Dance-dansers, en ik was als enige geen echte danseres dus ik had wel wat moeite met de choreo’s. Gio heeft toen voorgesteld van mij wat te helpen en ja… tijdens het repeteren is de vonk overgeslagen. Da’s ondertussen 2,5 jaar geleden.” Het is dus eigenlijk allemaal begonnen met sneakers, wat achteraf bekeken niet toevallig kan zijn: Laura vertelt ook in de podcast dat ze alletwee ‘verslaafd’ zijn aan sneakers en zelfs een hele sneakermuur hebben in hun appartement.

(lees verder onder de foto)

Laura Tesoro leerde haar vriend op een speciale manier kennen
Laura Tesoro en haar vriend Giovanni Kemper Foto: Frank Bahnmuller

Maarten en Dorothee vragen Laura ook of het niet logisch is dat de vonk sneller overslaat als je zoveel fysiek contact hebt als dansers. Daar reageert Laura op met een mooie anekdote: “Als je met elkaar moet dansen, ben je wel sneller op een bepaalde manier intiemer dan dat je iemand leert kennen op een bureaujob. Op een bepaald moment moest Gio bijvoorbeeld een lift met mij doen en echt waar, dat was precies een filmmoment. Alsof je in 1 of andere romantische komedie meespeelt. Op dat moment dacht ik: oké, ik ben verliefd”, vertelt ze al lachend. Ze is dan ook heel blij dat ze samen moesten dansen: “Als wij nu niet samen hadden moeten dansen voor deze voorstelling, dan had het sowieso allemaal wel langer geduurd. Nu was het eigenlijk op een week geregeld, op een week waren wij samen.”

MEEST RECENT