Opmerkelijke danspasjes van vader bezorgen iedereen lach op het gezicht

Print

Al ruim 36 miljoen keer bekeken: opmerkelijke danspasjes van vader bezorgen iedereen lach op het gezicht Video: Facebook

Opvallend tafereel tijdens een concert van Janet Jackson in Brooklyn. Toen de Amerikaanse zangeres eerder deze maand de wereldhit ‘I Want You Back’ van The Jackson 5 aanvatte in het Barclays Center, kon de vijftigjarige John Lawless zich niet meer bedwingen. Met volle overtuiging haalde hij zijn beste dansmoves boven en werd hij prompt een fenomeen op het internet.

Zijn bezoekje aan het concert samen met zijn 21-jarige zoon Kevin - toevallig een professioneel danser in opleiding - werd in amper een minuut tijd zo veel meer dan een doorsnee avondje uit. Toen een andere toeschouwer de vader volop in actie zag, besliste ze om zijn opvallende danspasjes te filmen. Het bleek een schitterend idee: op amper twee weken tijd bereikte de video al meer dan 36 miljoen mensen.

Van schaamte bij zijn zoon was er overigens geen sprake. Aan Newsday vertelde de jongeman dat hij de geïmproviseerde dans van zijn vader “spectaculair” vond. Lawless zelf was achteraf aangenaam verrast door zijn faam op het internet. “Wanneer ik naar concerten ga met mijn zoon of dochter, laten ze me meestal niet helemaal uit de bol gaan”, verklaarde hij. “Ik ben erg verbaasd over hoe positief alle commentaren waren. Ik ben hen zeer dankbaar.”

Lashea Battle, de maker van de virale beelden, is overigens niet de enige die de dansende vader opmerkte en nadien in beeld bracht. Ook concertganger Nico Vargas-Germain plaatste reeds een filmpje van Lawless Instagram. Ook die video wordt momenteel massaal gedeeld.

 

 

This man was FEELING IT!!! Give it up for @lawlessunlimited and his amazing dance moves!! #JanetJackson #MichaelJackson #StateOfTheWorldTour

Een bericht gedeeld door Nico Vargas-Germain (@ridiculous__nicholas) op

 

MEEST RECENT