Burgemeester looft beloning uit voor foto van exhibitionist die Ham teistert

In Ham heeft de exhibitionist die al een tijd opduikt in de buurt van het Albertkanaal andermaal toegeslagen. Maandag viel hij vier meisjes lastig die met de fiets op weg naar school waren. Burgemeester Dirk De Vis belooft op zijn facebookpagina een beloning voor wie een foto kan maken waarop de man herkenbaar is, zodat de politie hem kan vatten.

De nieuwe feiten dateren van maandag. De exhibitionist sloeg toe op het toeristische fietspad, net voorbij de blauwe brug over het Albertkanaal in Ham. Dat maakte burgemeester De Vis woensdag bekend op zijn Facebookpagina en werd intussen bevestigd door de politie, die een onderzoek heeft geopend.

“Daar is hij opnieuw. Weer of geen weer”, schreef de burgemeester op Facebook. “De potloodventer verscheen op het toeristisch fietspad (...) Hij volgde per fiets vier schoolmeisjes, stak hen voorbij en stond wat verderop ten pronk. Een vervelende toestand.”

Het gaat al om het vierde incident in een paar maanden tijd. Afgelopen zomer diende een jogster nog een klacht in nadat een man aan de andere kant van het kanaal zijn broek naar beneden had gedaan en begon te masturberen terwijl hij naar haar keek. In de maanden ervoor waren er nog twee klachten, telkens in de buurt van het kanaal van Ham.

MEEST RECENT