Samson & Gert nemen vanavond nieuwe videoclip op met eerste fans in Sportpaleis

Foto: BELGA

Samson & Gert nemen vanavond nieuwe videoclip op met eerste fans in Sportpaleis

Print

Samson & Gert bestaan intussen 28 jaar, maar ze blijven immens populair bij kinderen én volwassenen. Het succes is voor een groot deel te danken aan het grote nostalgiegehalte dat met het duo gepaard gaat. Voor de allereerste fans willen ze nu iets speciaals doen. Vanavond tijdens de eerste editie van ‘Throwback Thursday’ zullen ze daarom een videoclip opnemen voor hun nieuwste single ‘Samson is a DJ’.

Een heleboel generaties jongeren zijn opgegroeid met Samson & Gert, en stiekem zijn velen van hen nog steeds fan van hun kinderhelden. Speciaal voor hen hebben Samson & Gert nu een nieuwe single gemaakt, die aansluit bij de moderne dancemuziek.

“We zijn ongelooflijk blij dat de jeugd van toen én nu ons blijft volgen”, zegt Gert Verhulst. “Speciaal voor onze eerste fans is er binnenkort deze knaller: Samson is a DJ!”

- Het nummer kunt u alvast hier beluisteren -

De clip voor de nieuwe single zal vanavond worden opgenomen tijdens de eerste editie van #Throwback Thursday in het Sportpladijs, een groots muzikaal verjaardagsfeest in het Sportpaleis voor 20 jaar Ketnet. Het uiteindelijke resultaat zal op vrijdag 1 december vanaf 18 uur te bewonderen zijn op Studio 100 TV en op het Samson & Gert Youtube kanaal.

Samson & Gert blijven natuurlijk ook bestaan voor jongeren kinderen. Zo blikten ze nog maar net hun traditionele kerstsingle ‘Lieve Kerstman’ in, die op 8 december uitkomt. Een nummer dat ook te horen zal zijn in de jaarlijkse kerstshow, vanaf 23 december in Plopsaland De Panne en Hasselt.

MEEST RECENT