Free Souffriau stort zich met nieuwe plaat en tv-special op Kerstmis

Free Souffriau maakt het gezellig in Essen. Foto: rr

Free Souffriau stort zich met nieuwe plaat en tv-special op Kerstmis

Print

Free Souffriau (37) is verknocht aan Kerstmis, en dat zult u geweten hebben: ze brengt niet alleen de kerstplaat Goud, Wierook en Mirre uit, ze maakt ook een tv-special voor Eén.

Op het pas verschenen album staan zeventien nummers, waaronder klassiekers als White Christmas, Hallelujah en Have Yourself a Merry Little Christmas, maar ook twee eigen songs waaronder het in september al verschenen Zie me dan graag.

De plaat vormt ook de basis voor de kerstspecial van Souffriau, die de afgelopen herfstvakantie nog schitterde in de musical rond Pippi Langkous. “Voor de special zijn we naar een hoeve getrokken in de buurt van Essen. We hadden die helemaal opgesmukt met duizenden lichtjes”, aldus Souffriau. “Met een beperkt publiek en in een zeer intieme setting ademt het programma ten volle de kerstsfeer uit. Een uur lang breng ik live met mijn band een pak bekende kerstnummers uit het nieuwe album.” De kerstspecial van mevrouw Miguel Wiels wordt al op 17 december een eerste keer uitgezonden op Eén. Een herhaling volgt tijdens de kerstdagen.

MEEST RECENT