© EPA

Elton John verdient 11 miljoen met recyclage ‘Lion King’-muziek

The Lion King’ krijgt een remake en daarvoor zal de muziek worden gebruikt die Elton John al in 1994 schreef voor de animatiefilm. De Britse superster zal de muziek alleen in een fris jasje stoppen, maar daarvoor vangt hij wel elf miljoen euro, zo melden Britse media. De nummers die worden gepimpt zijn onder meer de Oscar-winnende hits ‘Circle Of Life’ en ‘Can You Feel The Love Tonight’.

jdr

Beyoncé wordt Nala in remake van ‘The Lion King’

Een half jaar geleden waren er al geruchten dat Beyoncé in de huid van het liefje van Simba zou kruipen, maar vanochtend werd het nieuws eindelijk bevestigd. De 36-jarige zangeres zal in de remake van ‘The Lion King’ de stem van Nala vertolken.

Queen Bey plaatste gisterenavond zelf een foto van de volledige cast op haar Facebookpagina en maakte zo het nieuws bekend. De film is net zoals de recente remake van ‘The Jungle Book’ opgebouwd rond bekende artiesten die hun stem verlenen aan realistische computeranimaties van dieren. ‘The Lion King’ wordt geregisseerd door Jon Favreau en zou uitkomen in de zomer van 2019. “Het is de droom van elke regisseur om zo’n getalenteerd team te kunnen samenbrengen om dit klassieke verhaal opnieuw tot leven brengen”, klinkt het bij Favreau.

Naast Beyoncé zullen ook de volgende acteurs in de film te horen zijn: Donald Glover (Simba), Chiwetel Ejiofor (Scar), Seth Rogan (Pumba) en Billy Eichner (Timon). James Earl Jones spreekt net zoals in 1994 de stem van Mufasa in.