Uitspraak presentatrice Julie Van den Steen schiet in verkeerde keelgat bij onze noorderburen: “Belgische troela”

Foto: © Jokko

Uitspraak presentatrice Julie Van den Steen schiet in verkeerde keelgat bij onze noorderburen: “Belgische troela”

Print

MNM-presentatrice Julie Van den Steen heeft vrijdagavond geen al te beste indruk gemaakt bij onze noorderburen. Tijdens haar aanwezigheid in het praatprogramma RTL Late Night kwam ze na enkele minuten al onder vuur te liggen. De reden? Ze had verkondigd dat Madonna “inmiddels toch al over de 70 jaar was”. Een uitspraak die duidelijk in het verkeerde keelgat schoot bij de kijkers.

Julie Van den Steen schoof aan bij presentator Humberto Tan omdat ze ervan overtuigd is dat Miley Cyrus de nieuwe Queen of Pop is. Volgens haar heeft dat meerdere redenen. Zo zou de 25-jarige zangeres heel ‘echt’ zijn en heel herkenbaar zijn voor haar fans.

Toch waren het niet die uitspraken die voor ergernissen zorgden. Een uitspraak over Madonna deed dat wel. Volgens Van den Steen is het namelijk tijd voor een nieuwere generatie omdat Madonna (59) inmiddels al “rond de 71 jaar zou moeten zijn”.

“Belgische troela”

Op sociale media regende het meteen negatieve reacties. “Laat mij over muziek komen praten met je ‘deskundige’ saaie Belgische troela”, stond er. “Als jullie iemand uitnodigen, kies dan iemand met verstand”, klonk het uit een andere hoek.

In tegenstelling tot de kijkers zagen de andere praatgasten aan tafel wel de humor in van haar uitspraak.

MEEST RECENT