Willy Sommers zegt sorry tegen oudste dochter

Nathalie Meskens (l.) dineert met Willy Sommers en zijn dochter Annemie (m.). Ook zijn andere kinderen Luka en Luna maken hun opwachting in ‘De Laatste 24 Uur’.. Foto: vtm

Willy Sommers zegt sorry tegen oudste dochter

Print

Een openhartige Willy Sommers (65) vanavond in De Laatste 24 Uur op VTM: de zanger laat Nathalie Meskens kennismaken met zijn vaderlijke kant en vertelt over zijn relatie met dochter Annemie, die hij pas op haar achtste ontmoette. “We halen nog steeds verloren tijd in.”

De grootste verrassing die Nathalie Meskens vanavond in petto heeft voor Willy Sommers lekte enkele weken geleden al uit. In de ‘laatste 24 uren van zijn leven’ krijgt Meskens hem zo ver om na twintig jaar in het huwelijksbootje te stappen met grote liefde Cindy. Maar de emotioneelste momenten komen van Willy’s kinderen: zoon Luka (11) krijgt zijn eerste rijles in papa’s droom­wagen uit z’n jeugd, dochter Luna (15) verrast met een zelf geschreven lied. En met oudste dochter Annemie (35) blikt Sommers terug op hun eerste kennismaking.

 

 

 

“Iedereen weet intussen dat Annemie mijn dochter uit een eerdere relatie is, maar dat achttien jaar lang stilhouden, was enorm zwaar”, zegt hij. “Toen Annemies moeder en ik uiteen­gingen, maakten we de afspraak om haar te verzwijgen voor het publiek. Het waren andere tijden, ik had schrik om fans te verliezen als het zou uitkomen. Amper twee keer heb ik Annemie gezien: bij haar geboorte en toen ze 8 of 9 jaar was. Toen kwam ze na een optreden in Geraardsbergen naar mij: Naar het schijnt ben jij mijn papa. En weg was ze. Al die jaren dacht ik dat ze ooit voor mijn deur zou staan. Maar dat gebeurde niet.”

Nu is hun band veel sterker. Annemie zelf onthoudt vooral het positieve. “Er is nog veel dat we elkaar kunnen vertellen. Dat hoop ik toch, want ik kreeg de tranen in mijn ogen toen ik me inbeeldde dat dit écht papa’s laatste 24 uren waren.”

MEEST RECENT