Deze jongens willen maar één ding van de Kerstman, maar dat kan hij hen niet geven. Tot plots de deur opengaat

Print

Deze jongens willen maar één ding van de Kerstman, maar dat kan hij hen niet geven. Tot plots de deur opengaat Video: YouTube

Twee Britse jongens hebben een militair als vader en zien hem daardoor niet vaak als hij op buitenlandse missie is. Toen ze op bezoek gingen bij de Kerstman hadden ze dan ook maar één wens: hun papa terugzien met Kerstmis. De man in het rode pak gaf echter toe dat hij hen dat cadeau niet kon geven, maar wilde wel nog een poging wagen om ervoor te wensen. En toen ging plots de deur open in de hartverwarmende video.

Declan (11) en Connor (7) zien hun papa niet erg vaak en moesten hem de afgelopen maanden opnieuw missen omdat hij gestationeerd is op de Falklandeilanden. Toen de jongens bij een kerstman waren tijdens een bezoek aan het pretpark Drayton Manor, zei de kleine Connor dat hij maar één ding wilde onder de kerstboom: zijn papa.

“Ik kan je papa niet naar hier brengen”, zegt de Kerstman in de video aan het teleurgestelde kind. “Ik kan je wel speelgoed brengen, of een verrassing.” De twee jongens kiezen uiteindelijk voor een “middelgrote” verrassing, maar krijgen eerst nog een cadeautje van de Kerstman. Maar dan wil hij het nog even over hun militaire papa hebben. “Mochten we nu heel hard wensen, met onze ogen dicht zou hij dan terugkomen?”

“Van elke seconde een onvergetelijk moment maken”

De jongens nemen de proef op de som en wensen samen met de Kerstman om hun vader terug dichter bij hen te brengen. Dan gaat de deur plots open en wandelt hun vader de kamer binnen. De soldaat knuffelt zijn zonen, terwijl de Kerstman gelukkig toekijkt hoe het gezin wordt herenigd. “Ik keek al heel lang uit naar dit moment”, aldus Chris, de 36-jarige vader van de jongens. “Ik was echt zenuwachtig om hen te zien. Mijn hart bonkte in mijn keel.”

Chris weet niet zeker wanneer hij terug moet gaan werken op de Falklandeilanden, een Brits overzees gebied dat ook wordt geclaimd door Argentinië. “Maar we zijn van plan om van elke seconde een onvergetelijk moment te maken”, aldus de dolgelukkige vader.

MEEST RECENT