Vrachtwagen rijdt in op staart van file naar Antwerpen: jong meisje en man komen om het leven

Foto: BFR

Vrachtwagen rijdt in op staart van file naar Antwerpen: jong meisje en man komen om het leven

Print

Door een zwaar ongeval met meerdere wagens en vrachtwagens is de E34 in Melsele woensdagavond volledig afgesloten. In de staart van de file richting Antwerpen is een vrachtwagen ingereden op een personenwagen. Twee mensen lieten daarbij het leven.

Het ongeval deed zich voor rond 19.30 uur. Door een aanrijding in de staart van de file werd een personenwagen geplet tussen enerzijds de vrachtwagen en anderzijds een voorliggende truck. Twee slachtoffers zijn, ondanks reanimatiepogingen ter plaatse, intussen overleden. Het gaat om een jong meisje en een man. 

Bij de botsing waren volgens de politie zes tot acht voertuigen betrokken, waaronder verschillende vrachtwagens en personenwagens. In een van de voertuigen vielen de twee dodelijke slachtoffers te betreuren. De overige betrokkenen zouden geen ernstige verwondingen hebben opgelopen. De weg bleef nog een tijd afgesloten omdat het parket eerst de nodige vaststellingen moest laten doen om het ongeval in kaart te brengen. De Liefkenshoektunnel, die sowieso tot na de avondspits tolvrij was omwille van de verkeershinder op de Antwerpse ring, bleef daarom nog wat langer tolvrij.

 

 

Het was al heel de dag druk op de E34 nadat er al lange files stonden op de E17 van Gent naar Antwerpen door de problemen op de Antwerpse Ring. Daar verloor een vrachtwagen dinsdagavond een lading vloeibare siliconen waardoor meerdere rijstroken waren afgesloten. Ook woensdag leidde dat tot heel wat hinder in en rond (de toegangswegen naar) Antwerpen.

Bekijk de reportage van TVO:

Video: TVO

Verkeer Antwerpen: Actuele verkeersinformatie en reistijden op de Antwerpse Ring en aansluitende snelwegen.