Stijn en Nuria zijn exact twee jaar ‘Blind Getrouwd’: “Ik kan me geen leven zonder jou meer voorstellen”

Foto: Blind Getrouwd

Stijn en Nuria zijn exact twee jaar ‘Blind Getrouwd’: “Ik kan me geen leven zonder jou meer voorstellen”

Print

Liefde op het eerste gezicht was het helemaal niet. Vooral het gezicht van Nuria sprak boekdelen toen ze Stijn voor de eerste keer zag tijdens het programma ‘Blind Getrouwd’. Maar tegen alle verwachtingen in liep hun avontuur niet af met een sisser. Integendeel, het koppel is intussen al twee jaar gelukkig samen.

Stijn en Nuria vormen samen het enige koppel dat de eerste reeks van het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ overleefde. In het begin leken ze niet voor elkaar gemaakt te zijn, maar dat zien ze nu - twee jaar na hun huwelijk - helemaal anders.

“Het was niet bepaald liefde op het eerste gezicht, maar zie nu… Twee jaar later kan ik me geen leven zonder jou meer voorstellen!”, postte Stijn dinsdag op Instagram.

Ook Nuria maakte van de gelegenheid gebruik om haar geliefde publiekelijk te bedanken voor alles: “Ik ben blij, trots en gelukkig dat ik je mijn man mag noemen. Happy two years anniversary.”

Deze ochtend ging de bel... een instant #tb naar 2 jaar geleden, toen ik ook bloemen kreeg aan de deur geleverd, mij mocht klaarmaken om in een tot nu toe grootste avontuur van mijn leven te stappen... @stijn_rolls_he_feels_good Ik ben blij, trots en gelukkig dat ik je mijn man mag noemen. HAPPY 2 years anniversary DANK U WEL aan Iedereen die die dag waargemaakt heeft en met ons gedeeld heeft @mrmillen @juul_d @cirolan @elscassier @elledeleeuw @ellenhoekie @axana_lazareva @liendeleu @alinenieuwenhuyse @chalo_n @fienie13 @alextrejoo @yoerihanssens @sijoliekortrijk @mayavandenbulcke @kindtnick @tombeelp @charlottegalloo @isabelcastelein @gaellevandenbroucke @glorieuxlouis @stefanie_vanhaverbeke_ @benorutsaert @_bar_bara___ @sabrine.deprez en alle andere mensen die ik hier niet kan taggen #blessed #blindgetrouwd #stijnennuria #teamsturia #marriedatfirstsight

Een bericht gedeeld door Nuria Glztnva (@nuria_glztnva) op

MEEST RECENT