Deze man is met een wel heel opmerkelijke passagier op pad

Print

Deze man is met een wel heel opmerkelijke passagier op pad Video: Instagram

Een Russische blogger publiceerde enkele dagen geleden een video waarin hij rondtoert met een ongewone passagier op de zetel naast hem: een bruine beer. De man aait de beer - die nog nageniet van het verorberen van een lekkere snack - en scheurt daarna weer weg in zijn witte Mercedes.

De man, die zichzelf Khiza_13 noemt op internet, poseert wel vaker met wilde dieren op sociale media, maar bovenstaande video is zijn populairste en werd in korte tijd al honderdduizenden keren bekeken. “Dit zou een waardige sparringpartner voor Chabib Noermagomedov zijn (een bekende Russische vechtsporter, red.)”, schreef de blogger bij de opmerkelijke beelden. “Hij zou zeker één puntje kunnen halen.” De atleet bekeek de beelden ook zelf en schreef zelfs een reactie: “Jullie moeten deze krankzinnige video bekijken. Ik ben gechoqueerd!”

Het is niet bekend waar de beelden precies werden opgenomen, maar in Rusland is het alvast niet toegelaten om beren op dergelijke manier te vervoeren. Het is echter onduidelijk of de Russische politie zich bezighoudt met de bizarre zaak.

MEEST RECENT