Meghan Markle neemt drastische beslissing over haar toekomst

Foto: Isopix

Celebs

Meghan Markle neemt drastische beslissing over haar toekomst

Print
Meghan Markle is niet alleen al een tijdje de vriendin van prins Harry, ze verdient ook nog steeds de kost als actrice bij de serie 'Suits'. Aan haar acteercarrière lijkt nu echter een einde te gaan komen. Haar stand-in deelde op Instagram namelijk een foto van hen tweetjes waarbij ze Markle succes wenst met al haar toekomstige plannen.

De geruchten doen al een tijdje de ronde dat Meghan Markle haar acteercarrière vaarwel zou zeggen omdat ze zich volop aan het voorbereiden is op een rol in de koninklijke Britse familie aan de zijde van prins Harry. Hoewel ze zelf nog met geen woord heeft gerept over een afscheid van de serie 'Suits', heeft haar stand-in Nicky Bursic net iets meer verklapt.

Ze deelde een foto op Instagram van hen twee en wenste haar in het onderschrift heel wat succes met haar toekomstige plannen. "Het was een geweldige eer om de laatste twee seizoenen je stand-in te mogen zijn", klinkt het in het bijschrift. De actrice zou momenteel nog volop bezig zijn met de opnames van wat dus wel eens haar laatste optreden in 'Suits' zou kunnen zijn.

Verloving in april?

Er wordt algemeen verwacht dat ze daarna naar Londen verhuist om dichter bij haar prins te kunnen zijn en dan staat niets een verloving nog in de weg. Alleen zit dat er volgens enkele bronnen niet meteen aan te komen. Meghan en Harry zouden willen wachten tot in april, zodat ze de geboorte van het derde kindje van prins William en Kate Middleton niet overschaduwen. 

 

NIET TE MISSEN