Geeft Vronsky uit ‘Tabula Rasa’ op Instagram hints naar het plot van de serie?

Foto: Instagram

Geeft Vronsky uit ‘Tabula Rasa’ op Instagram hints naar het plot van de serie?

Print

De nieuwe serie ‘Tabula Rasa’ houdt alsmaar meer Vlamingen in de ban. Toen een alerte Twitteraar opmerkte dat personage Vronsky een eigen profiel had op Instagram, en later zag dat die zes uur voor de aflevering een foto postte die verwees naar de aflevering, werd het mysterie alleen maar groter.

“Pyrotechnicus, connaisseur van de betere Russische roman. Compleet gestoord is nog altijd beter dan ronduit saai”, zo luidt de biografie die ‘Vurige Vronsky’ zichzelf heeft aangemeten op Instagram. Wanneer we bij de productie informeren of zij achter het account zitten, blijven ze tamelijk vaag. Als we vragen hoe het komt dat het account zes uur voor een aflevering een foto gepost had die een verwijzing bleek te zijn naar de reeks, krijgen we te horen dat “we dat aan Vronsky moeten vragen.”

Dat de man, die in de serie bekendstaat als pyromaan, bijna uitsluitend andere profielen volgt die met vuur te maken hebben, is op zijn minst leuk gevonden, maar zou het ook, zoals twitteraar @bromtommig zich afvroeg, hinten naar het plot van de reeks? Hoe het ook zij, voor de fans van ‘Tabula Rasa’ is het in elk geval een fijn extraatje om Vronsky te volgen op Instagram. En wie weet, zie jij wel de cruciale hint…

.

Nu in het nieuws