Opgepast voor valse Clouseau-tickets

Foto: Inge Kinnet

Opgepast voor valse Clouseau-tickets

Print

Het management van Clouseau waarschuwt voor valse tickets voor de Clouseau 30-tournee. Onder andere via zoekertjeswebsites zoals 2dehands.be

Clouseau bestaat 30 jaar. Naar aanleiding daarvan doen de broers Koen en Kris Wauters momenteel een tournee met een reeks intieme theaterconcerten doorheen Vlaanderen en Nederland. Van bij de bekendmaking van de tournee vlogen de tickets de deur uit. Op een mum van tijd waren alle concerten uitverkocht.

Meet en greet

Nu blijken er valse tickets op te duiken. Het management van Clouseau heeft melding gekregen van tickets die aangeboden en verkocht worden via zoekertjeswebsites (oa. 2dehands.be) aan extreem hoge prijzen. Soms is er een meet & greet inbegrepen.

Opgepast voor valse Clouseau-tickets
Foto: gvdv

Het management van Clouseau benadrukt dat er nooit tickets mét meet & greet te koop zijn aangeboden. “Deze tickets zijn helaas vals en zullen geen toegang tot de zaal bieden.”

Wie toch zo’n ticket kocht, kan daarvoor klacht indienen bij de bij FOD Economie via deze link.

Alle info over veilig tickets kopen vind u op www.Ilovemyticket.com. Het Clouseau-management vult nog aan met: koop je tickets steeds via de officiële website van de zaal waar het evenement plaatsvindt.

.

Nu in het nieuws