© Instagram

Robbie Williams gaat uit de kleren op Instagram

Robbie Williams is ondertussen 43 jaar oud, maar om een stunt zit hij nog steeds niet verlegen. Zo deelde hij zopas nog een naaktfoto van zichzelf op Instagram. Dat deed hij om zijn nieuwe biografie ‘Reveal’ te promoten.

flb

De fans van Robbie Williams waren ongetwijfeld blij verrast toen ze onlangs een kijkje gingen nemen op de Instagram van de popster. Daar prijkt sinds kort immers een naaktfoto van de ondertussen 43-jarige zanger. Die deelde hij naar aanleiding van de release van zijn biografie 'Reveal' waarin hij zich dan weer figuurlijk blootgeeft. "Ik onthul altijd te veel van mezelf", klinkt het dubbelzinnig onder de foto.

Het moet gezegd worden dat hij er bijzonder fit uitziet. Dat is sommige jaren van zijn carrière wel eventjes anders geweest, zeker toen hij met een alcohol- en drugsprobleem kampte. Hij omschreef zichzelf trouwens ooit als "een papperige popster met hangende oogleden".

Van die zware levensstijl draagt hij nu bovendien de gevolgen. Zo moest hij onlangs nog zijn tour afzeggen omdat hij aan artritis lijdt, maar hij pakt nu zijn gezondheidsproblemen aan door veel aan yoga en pilates te doen en hij heeft voor het veganisme gekozen.

 

Always revealing too much ??

Een bericht gedeeld door Robbie Williams (@robbiewilliams) op