© Facebook

Hier moet je naartoe als je de gefrituurde Nutellaburger wilt proeven

Ben je dol op Nutella en mogen ze je voor een burger ook altijd wakker maken, dan zou je ongetwijfeld wel in de rij gaan staan voor een Nutellaburger gokken we. Hoewel die hier en daar soms opduikt, zijn ze in Dublin nog een stapje verder gegaan. Daar kun je namelijk een exemplaar krijgen met de chocopasta, maar dan gefrituurd.

Twee zachte broodjes, enkele schijfjes aardbei, wat slagroom met vanille en ertussen een 'hamburger' die bestaat uit een gefrituurde schijf Nutella. Daarmee pakt Ruby's Pizza and Grill Point Square uit, dat gelegen is in het centrum van de Ierse hoofdstad Dublin. De burger maakt onderdeel uit van het nieuwe brunchmenu dat het restaurant zonet op de kaart zette.

Wie zich op de lekkernij wil storten, betaalt daar 8,95 euro voor. Een filmpje dat het restaurant deelde van de Nutellaburger kon op Facebook ondertussen al op enkele duizenden likes rekenen.

Het is niet voor het eerst dat daarmee een dergelijke burger opduikt. Vorig jaar ging McDonald's in Italië een samenwerking aan met Nutella en lanceerde er de eerste echte Nutellaburger, al was die niet gefrituurd en ging het gewoon om de chocopasta tussen een broodje.

NIET TE MISSEN