© Isopix

Niet Katy Perry, maar wel deze popster treedt op tijdens Victoria's Sectret-show

Eerst was aangekondigd dat Katy Perry zou optreden tijdens de Victoria's Secret-modeshow in Shanghai, maar ze kreeg uiteindelijk geen visum en dus zal onder meer Harry Styles haar in het Verre Oosten vervangen. Hij zou er volgens Vogue het gezelschap krijgen van nog drie andere artiesten.

flb

Niet Katy Perry, maar wel Harry Styles zal instaan voor het muzikale spektakel tijdens de Victoria's Secret-modeshow die op 28 november wordt uitgezonden. Maar hij is niet de enige die zijn hits zal brengen, ook de Chinese singer-songwriter Jane Zhang en musicalster Miguel zullen er optreden. Zij krijgen volgens Vogue bovendien het gezelschap van de Amerikaanse soulzanger Leslie Odom Jr.

Voor Styles zal het ook een weerzien betekenen met heel wat vrouwen waar hij werd aan gelinkt zoals Sara Sampio, Georgia Fowler en Nadine Leopold. Ook zijn huidige vriendin Camillle Rowe droeg trouwens ooit de bekende vleugels.

Geen visum

Het scenario waarbij rivalen Katy Perry en Taylor Swift samen zouden aantreden tijdens de show lijkt er dus niet te gaan komen. Die eerste zag namelijk haar visumaanvrag geweigerd worden door de Chinese autoriteiten en moet het feestje aan zich voorbij laten gaan. En de geruchten dat Swift zou optreden, werden nog steeds niet bevestigd.

Dat Victoria's Secret dit jaar opteerde voor Shanghai, daar zal het ondertussen misschien toch wat spijt van hebben. Niet alleen Perry moest verstek geven, ook enkele Russische modellen kregen geen visum. Ondertussen zegde ook superster Gigi Hadid af voor de show en zouden er allerlei logistieke problemen opduiken.

NIET TE MISSEN