© vtm

‘Hoe zal ik het zeggen?’

“Te vaak gebruikt”: gsm van Ben Segers ontploft

In het VTM-programma Hoe Zal ik het Zeggen? luistert het bekende slachtoffer van de week naar de naam Ben Segers (43): hij wordt gestraft voor zijn smartphoneverslaving.

tdl

Ruth Beekckmans en Ben Segers: ze duiken dezer dagen wel erg vaak op bij VTM. Net als Beeckmans is Segers wekelijks te zien in Ge Hadt Erbij Moeten Zijn, een programma rond straffe verhalen van BV’s. En net als Beeckmans duikt hij op in De laatste 24 Uur met Nathalie Meskens. En ja, u raadt het al: net als Ruth Beeckmans is Ben Segers het slachtoffer van een grap met de verborgen camera in Hoe Zal ik het Zeggen? met Jens Dendoncker.

Volgens Segers’ dochters Cato en Marilou zit hun vader veel te vaak op zijn smartphone: hij dweilt Facebook af, speelt spelletjes als Candy Crush en stuurt zijn dochters zelfs filmpjes via Snapchat. Om hem een lesje te leren, laat Jens Dendoncker de smartphone van Ben Segers “ontploffen”, terwijl hij met zijn vrouw van een massage geniet. Verdict van de brandweer: “Een toestel dat te vaak wordt gebruikt.” Zelfs het VTM Nieuws is erbij omdat er zo veel schade is.

Hoe Zal ik het Zeggen?, om 20.35u op VTM

© vtm

Nu in het nieuws