Tine Embrechts en Guga Baúl verwelkomen tweede kindje met prachtige foto

Celebs

Tine Embrechts en Guga Baúl verwelkomen tweede kindje met prachtige foto

Print

Geweldig nieuws voor actrice Tine Embrechts en komiek Guga Baúl. “Gisterenavond werden wij de fiere ouders van een heerlijk dik pakketje pure liefde”, schreef de kersverse mama op haar Instagramprofiel. Hun kersverse zoontje heet Maurice.

“Handen op elkaar voor de nieuwe kampioen zwaargewichten!” lachte de acteur uit ‘Tegen de Sterren Op’ in een tweet. Het jongetje woog immers al 5,230 kilogram bij zijn geboorte. “Dankjewel Tine voor de schenking”, besloot Baúl.

Originele aankondiging

In mei maakten de twee hun zwangerschap bekend met een originele aankondiging op Instagram. “Laurent (Guga Baúl, red.) en ik zijn heel verheugd jullie te kunnen melden dat er eind november nog een kindje komt in ons gezin”, liet ze destijds weten met een schattige striptekening op haar Instagram. “Ik ben in blijde verwachting van mijn vierde zoontje!”

(De tekst gaat verder onder de Instagrampost.)

Vierde zoon

In april 2015 kreeg het showbizzkoppel hun eerste zoontje: Gaston. Embrechts heeft al twee zonen uit haar huwelijk met de Mexicaan Roman Santos: Emilio en Luis Oscar. Het paar ging in 2012 uiteen.

NIET TE MISSEN