Mariah Carey annuleert 'All I Want for Christmas'-tour

Foto: Isopix

Celebs

Mariah Carey annuleert 'All I Want for Christmas'-tour

Print
Hoewel Mariah Carey op sociale media duidelijk hard aan het aftellen was naar de start van haar 'All I Want for Christmas'-shows heeft ze de eerste concerten moeten afzeggen. De zangeres heeft een luchtweginfectie opgelopen en mag voorlopig niet zingen van de dokter.

De 'All I Want for Christmas'-tour zou beginnen in New York en daarna Parijs, Londen, Manchester en Las Vegas aandoen. De perfecte opwarmer voor kerst, en Mariah Carey keek er dan ook zelf heel erg naar uit. 

Op Instagram en Twitter bericht de zangeres dat ze de eerste shows voorlopig al moest afzeggen. "Net als het kerstseizoen aanbreekt, heb ik mijn eerste 'cadeautje' al te pakken. Door de griep die ik had, heb ik ook een luchtweginfectie opgelopen. Jullie weten dat ik niets mooiers vind dan kerst en dat ik erg uitkijk naar mijn shows, maar ik moet nu echt even naar mijn dokter luisteren. Ik treed pas weer op als dat van hem mag."

 

Voorlopig dus nog geen kerst voor Mariah Carey. Ze lanceerde ondertussen wel de video van haar nieuwe kerstsingle 'The Star'. Het is meteen ook de titelsong van de gelijknamige tekenfilm, die het kerstverhaal vertelt vanuit het perspectief van dieren. Onder andere Oprah Winfrey en Kelly Clarkson spreken de stemmen van de dieren in.

 

NIET TE MISSEN