Sylvester Stallone ontkent beschuldigingen van seksueel misbruik minderjarige

Foto: AP

Sylvester Stallone ontkent beschuldigingen van seksueel misbruik minderjarige

Print

Amerikaans acteur Sylvester Stallone (71) en zijn bodyguard zouden in de jaren ‘80 een minderjarig meisje verplicht hebben tot orale seks. Het meisje was destijds 16 jaar en stapte na de feiten naar de politie. Tot een aangifte kwam het niet, maar Daily Mail wist nu de hand te leggen op het politierapport.

In 1986 stapte een 16-jarig meisje naar de politie om hen te vertellen dat ze verplicht werd orale seks te hebben met Stallone in het Hilton hotel in Las Vegas. Meer zelfs, de acteur uit Rocky moedigde zijn bodyguard Michael ‘Mike’ De Luca aan om mee te doen. De vrouw vertelde dat ze dit niet wou, maar het gevoel had geen keuze te hebben. Het kwam toen niet tot een officiële aanklacht, uit schrik voor represailles. Stallone was op het moment van de feiten 40 jaar en in Las Vegas voor de opnames van de film ‘Over the Top’.

Een gepensioneerd rechercheur van de politie in Las Vegas bevestigde de echtheid van het politierapport aan Daily Mail. Stallone zelf ontkent de aantijgingen. “Dit is een belachelijk en vals verhaal”, reageerde zijn woordvoerder bij Fox News. “Niemand was op de hoogte van dit verhaal tot Daily Mail dit publiceerde. Sylvester Stallone is op geen enkel moment gecontacteerd door de autoriteiten.”

MEEST RECENT