Mode

Hoe brengt Penelope Cruz het ervanaf als Donatella Versace? Bekijk hier de eerste beelden

Print
Het tweede seizoen van de reeks ‘American Crime Story’ zal volledig aan de moord op Gianni Versace gewijd zijn. Daarin neemt actrice Penelope Cruz de rol van Donatella Versace voor haar rekening. Hoe dat eruit ziet? Dat ontdek je in de spannende trailer die zopas werd vrijgegeven door de Amerikaanse zender FX Networks.

Afgelopen juli was het twintig jaar geleden dat de Italiaanse modeontwerper Gianni Versace vermoord werd in zijn huis in Miami. De zaak wordt nu belicht in het nieuwste seizoen van de misdaadreeks ‘American Crime Story’, die zich baseert op bekende, waargebeurde feiten. Zo ging het eerste seizoen over het proces van O.J. Simpson.

In het tweede seizoen kruipt de Spaanse actrice Penelope Cruz in de huid van Donatella Versace, de zus van Gianni die het modelabel voortzette na zijn dood. Maar er duiken nog bekendheden op. Zo vertolkt zanger Ricky Martin de rol van Antonio D’Amico, de vaste vriend van Gianni Versace. Acteur Darren Chris, bekend van Glee, vertolkt moordenaar Andrew Cunanan.

De eerste aflevering van ‘The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story’ wordt op woensdag 17 januari uitgezonden in de Verenigde Staten.

NIET TE MISSEN