Ga voor de gulle lach in de Kempen

Print

Arnout Van den Bossche Foto: GVA

De somberste periode van het jaar mag dan aangebroken zijn, het is nog geen reden om er eens goed om te lachen. Enkele comedy-klasbakken maken de volgende avonden hun opwachting in de Kempense zalen om uw humeur stevig op te krikken.

1. Arnout Van den Bossche

Wat: Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar de nieuwe zaalshow “Burn-out voor Beginners” van Arnout Van den Bossche. Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”. Arnout heeft al die archetypes vakkundig voor ons gadegeslagen.

Praktisch: donderdag 16 november om 20.15u in GC ’t Heilaar, Heilaarstraat 35 in Beerse

Prijs: 15 euro

 

2. Carrington-Brown

Wat: Rebecca Carrington en Colin Brown zijn een komisch duo uit Engeland. Met cello en zang brengen ze parodieën van pop tot opera en van jazz tot Bollywood. De combinatie van hun Britse humor en virtuoze muzikale talenten zorgen voor een briljante mengeling van muziek en comedy.

Praktisch: donderdag 16 november om 20u in CC ’t Schaliken, Grote Markt 36 in Herentals

Prijs: 15 euro

 

3. Comedy Café

Wat: StageRage vzw presenteert ‘Comedy Café 2017’. Eén lachende avond lang geven verschillende stand-up comedians het beste van zichzelf: Lukas Lelie, Jeron Dewulf, Ralf Jennes en Tom Cools (MC). Tussendoor is er tijd voor een leuke babbel, een drankje en versnaperingen. Dit alles in een leuk ingerichte zaal die je lijkt terug te brengen naar een gezellige oude bruine kroeg. 

Praktisch: vrijdag 17 november om 19.30u in VC De Kruierie, Bevrijdingsstraat 1 in Balen

Prijs: 15 euro

 

4. Erhan Demirci

Wat: ‘Komt goed!’ is de eerste avondvullende show van Erhan Demirci. Die werd wereldberoemd in Vlaanderen toen hij in het comedyprogramma 'Nuff Said op Canvas “sorry” zei “in naam van alle allochtonen”.  Erhan herbeleeft zijn allesbehalve doorsnee jeugdjaren, gidst je door het harde Limburgse dorpsleven om aan te komen in het nog hardere “Life in the ghetto” van Brussel. 

Praktisch: vrijdag 17 november om 20.15u in CC de Warande / De Kuub, Warandestraat 42 in Turnhout

Prijs: 14 euro, let op: laatste tickets!

WAT TE DOEN IN ANTWERPEN