Mode

Stijladvies van Victoria Beckham? Dat is dan 1,70 euro per vraag

Print
Een wandeltochtje in het New Yorkse Central Park kreeg voor enkele dames en heren een onverwachte wending. Voor het online programma ‘Derek Does Stuff With a Friend’ nam bedenker Derek Blasberg, medewerker bij Vanity Fair, plaats achter een kraampje. Hij verkocht iets bijzonders: stijladvies van zijn vriendin Victoria Beckham voor 2 dollar (omgerekend 1,70 euro).

Passanten mochten - mits betaling - een vraag stellen en kregen vervolgens live advies van Victoria Beckham via een videogesprek op een iPad. Hoewel veel mensen graag een kleine prijs betaalden om stijltips te krijgen, hadden anderen ook kritiek. Ze snapten niet waarom iemand met zo’n gespijsde bankrekening hiervoor geld zou vragen.

Beckham, die volgend jaar in zee gaat met sportmerk Reebok, gaaf aan één jongeman niet alleen advies. Ze trakteerde hem ook op een complimentje over zijn manbun “die uitstekend bij de vorm van zijn gezicht past”. Verder komen we te weten dat witte broeken kunnen zolang de zon schijnt en dat je een cullotte in de winter perfect kan combineren met een lange laars.

Bekijk het volledige fragment hierboven.

NIET TE MISSEN