Celebs

Kim Kardashian verklapt toevallig geslacht van derde kindje tijdens interview

Print
Eén ding is zeker: van alle Kardashians die een kind zouden verwachten, wordt Kim Kardashian binnenkort echt weer mama. Zij en haar man Kanye West krijgen een nieuwe baby via een draagmoeder. Nu heeft de ster ook het geslacht bekendgemaakt.

Kim Kardashian was dinsdagavond te gast in de The Ellen DeGeneres Show en blikte terug op haar decadente baby shower van het voorbije weekend. “Ik verwacht een derde kindje, maar ik ben niet zwanger. Ik wilde toch een baby shower om aan mijn dochter North en zoontje Saint duidelijk te maken dat er een nieuw kindje op komst is”, zei de 37-jarige ster.

Babyzusje

Naar eigen zeggen ziet North het - voorlopig - helemaal zitten. “Ze stelde voor om het speelgoed van haar babyzusje te bewaren tot ze er is”, klonk het. Presentatrice Ellen DeGeneres vroeg of ze nu net het geslacht van haar baby had verklapt en jawel, de Kardashian-clan wordt in januari uitgebreid met een meisje.

Nog geen naam

Een naam voor het meisje hebben Kim en Kanye nog niet. “Ik wilde op de baby shower geen spelletjes spelen zoals de buikomtrek meten, want dat gaat niet. In plaats daarvan vroeg ik aan de aanwezigen of ze een naam op een briefje wilden schrijven ter inspiratie. Voorlopig is er nog niets blijven hangen”, zegt ze. Kardashian voegt er tijdens een rondje namen voorstellen in de talkshow aan toe dat North een grote fan is van de ‘Star’, maar Star West lijkt de blondine maar niets.

NIET TE MISSEN