‘Biarritz Yearbook’: Antwerpse fotograaf brengt wereldje van surfers in beeld

Foto: Wouter Struyf

‘Biarritz Yearbook’: Antwerpse fotograaf brengt wereldje van surfers in beeld

Print

In de Antwerpse winkel Haven is vanaf donderdag 16 november een selectie te zien van foto’s uit ‘The Biarritz Yearbook’. De beelden brengen op eigenzinnige manier het surfwereldje in beeld van ‘de Europese westkust’: van het Baskenland tot de Landes in Frankrijk. Een van de fotografen is de Antwerpse Wouter Struyf.

Het Biarritz Yearbook bevat meer dan 210 foto’s van de 18 beste surffotografen van het moment. Onder hen ook de Belg Wouter Struyf, een van de partners van de Antwerpse winkel Haven Surf. Geen wonder dus dat de presentatie van boek en bijbehorende expo daar plaatsvinden.

“We zijn vereerd dat de Parijse delegatie van DPY Editions, die bestaat uit gerespecteerde fotografen, skaters en surfers, zal afzakken naar onze surfshop voor deze lancering”, aldus Filip Van Moerkercke, medeoprichter van Haven surf.

Haven is trouwens mee opgericht door John Roan, zanger van succesgroep Arsenal. Haven gaat verder dan een shop voor surfbenodigdheden en doet vooral recht aan de historie en creativiteit die de golfsurfcultuur kenmerkt. Naast de broodnodige surftools kan je er ook terecht voor duurzame kleding, boeken & magazines, interieur accessoires of zonnebrillen.

www.facebook.com/havensurf

www.havensurf.com

INFO

Haven Surf, Volkstraat 18, Antwerpen

Externe links
DOEN!