Dina Tersago nam haar huilbaby mee naar set van ‘De Slimste Mens’: “Ik slaap bijna niet”

Dina Tersago en haar man Wim Hubrechtsen kregen in september hun tweede kindje. Foto: ISOPIX

Celebs

Dina Tersago nam haar huilbaby mee naar set van ‘De Slimste Mens’: “Ik slaap bijna niet”

Print

Dina Tersago (38) ziet er misschien ontspannen uit vanavond in ‘De Slimste Mens’, maar in haar privéleven heeft de Vlaamse tv-presentatrice weinig tijd om te rusten. Sinds september heeft ze immers een tweede kindje gekregen. Een zoontje, Thor. “Hij huilt echt heel veel. Ik slaap bijna niet”, vertelt ze aan Story.

Zenuwachtig was ze niet tijdens de opnames van de televisiequiz. Integendeel. “Als ik eruit lig, heb ik meer tijd bij mijn baby, dacht ik gewoon”, lacht ze in een interview met Story. Aan haar eerste zoontje Isak had ze haar handen al vol, maar met Thor heeft ze eveneens te maken met een huilbaby.

“Ik had Erik wel gewaarschuwd dat ik borstvoeding moest geven”

Baby Thor nam ze mee naar de set. “Ik was vooral ongerust dat hij geen flesjes zou willen drinken. Ik kolfde af en mijn nichten pasten achter de schermen beurtelings op hem. Ik had Erik wel gewaarschuwd dat ik misschien tussendoor borstvoeding zou moeten geven, maar Thor was flink. Hij heeft veel gehuild, maar dat was niet hoorbaar in de studio.”

Borstvoeding geven op een openbare plaats dat vindt het model geen probleem. “Gilles Van Bouwel, die backstage interviews afnam, was wel beschaamd toen hij mijn loge binnenkwam terwijl ik aan het afkolven was”, lacht ze. “Zelf heb ik er geen problemen mee, ik doe het zelfs in het openbaar. Niet open en bloot, natuurlijk, ik leg er een doek over. Borstvoeding is iets heel natuurlijk.”

NIET TE MISSEN