Celebs

Deze Antwerpse bardame moet koppels doen sneuvelen op ‘Temptation Island’

Print

Video: YouTube

Billy Verhoeven, een bardame uit het Antwerpse die werkt bij Club Escape in Boom. Dat is een van de verleidsters die haar opwachting mag maken in het nieuwe seizoen van Temptation Island.

Op haar Instagram-profiel is te zien hoe ze in haar vrije tijd ­zowat woont in de fitnesszaal, waar ze momenteel traint voor haar eerste bikini­wedstrijd. En voor wie het meer heeft voor bewegende beelden: ze goot haar work-outs intussen in een eerste vlog, die op YouTube te bekijken valt. 

Deelnemen aan 'Temptation Island' als verleider of verleidster is blijkbaar ­populairder dan ooit: liefst 236 mannelijke en 209 vrouwelijke singles schreven zich in. En ook voor de fans is ­­er goed nieuws: de realityreeks zal komend seizoen geen twaalf maar zestien afleveringen tellen. Nóg meer drama, spanning en sensatie dus.

Eerder lekte ook al de naam van Yana Daems uit, een nagelstyliste uit Oostende. Ook zij mag de mannen het hoofd op hol brengen in Thailand.

Deze Antwerpse bardame moet koppels doen sneuvelen op ‘Temptation Island’
De mannelijke deelnemers aan de volgende ‘Temptation Island’ zijn alvast gewaarschuwd: Billy Verhoeven gaat het hen beslist moeilijk maken. Foto: rr
NIET TE MISSEN