Celebs

Moeten deze aartsrivalen samen het podium op tijdens de show van Victoria's Secret?

Print
Moeten deze aartsrivalen samen het podium op tijdens de show van Victoria's Secret?

Foto: Isopix

Naast het kruim van de modellenwereld zullen ook enkele wereldberoemde artiesten op het podium van de Victoria's Secret-modeshow in Shanghai te zien zijn. Zo zouden onder meer aartsrivalen Taylor Swift en Katy Perry instaan voor de muzikale begeleiding van het spektakel. En er duikt nog een derde oude bekende op.

Er wordt elk jaar reikhalzend uitgekeken naar de Victoria's Secret-modeshow. Niet enkel voor de lingerie en de modellen, maar ook voor het hele muzikale spektakel. Daar zorgen naar goede gewoonte enkele bekende popsterren voor. Wie er dit jaar op 28 november zal optreden, is nog niet officieel bekendgemaakt, maar in de wandelgangen weerklinkt vooral de naam van Taylor Swift. Die stond al enkele keren op het podium bij Victoria's Secret en het zou dus geen verrassing zijn als zij opnieuw van de partij is.

Wat wel opvallend is, is dat ook de naam van Katy Perry wordt genoemd en er is ook al een document opgedoken waarin staat dat ze binnenkort naar China gaat en er zich aan de regels zal houden. De twee popsterren waren ooit vrienden, maar vechten ondertussen al een jarenlange vete uit. Benieuwd of ze dus alle twee op hetzelfde event te zien zullen zijn.

En dan is er nog Harry Styles, ook over hem doet het gerucht de ronde dat hij in Shanghai zal optreden. Hij vormde in 2012 nog met Swift een koppel, maar de twee gingen op een pijnlijke manier uit elkaar en zouden nog steeds geen vrienden zijn. Als alle geruchten uiteindelijk waar blijken te zijn, wordt het ongetwijfeld een gezellig onderonsje daar in China.

NIET TE MISSEN