Instagram

Kim Kardashian viert derde baby met een heel erg roze babyshower

Eind januari krijgen Kim Kardashian en Kanye West via een draagmoeder hun derde kindje. Om de komst van nummer drie te vieren, werd bij de Kardashians een babyshower georganiseerd met roze bloesems en prachtig gedekte tafels. Een heel extravagante 'Tea for Three' party.

Op de Instagram van Khloé Kardashian en Kim Kardashian zelf verschenen heel wat foto's van de roze babyshower. Een restaurant in Los Angeles werd voor de gelegenheid volledig versierd met roze bloesembomen en prachtig gedekte tafels.

Het werd een suikerzoete 'Tea for Three' party. Ook dochter North (4), zoon Saint (2) en enkele goede vrienden, zoals Chrissy Teigen, waren op het feestje aanwezig.

Kim en Kanye tonen met de extravagante babyshower dat ze heel erg uitkijken naar 'baby number three'. Eind januari verwachten 'Kimye' hun derde kindje. Het zou opnieuw met een draagmoeder geboren worden. De vrouw die het derde kindje op de wereld zal zetten zou uit San Diego komen en een twintiger zijn. Naar verluidt krijgt ze daar een vergoeding voor van zo’n 45.000 euro.

 

?? Cherry Blossoms and Tea for baby number three ?? #KKW

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

 

Baby Shower # 3 ?? ?? #kimkardashian

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian Snapchats ?? (@kimksnapchats) op

 

Baby Shower # 3 ???? #kimkardashian

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian Snapchats ?? (@kimksnapchats) op

NIET TE MISSEN