Verdachte gevat na overval op supermarkt

Foto: Belga

Verdachte gevat na overval op supermarkt

Print
Deurne - Een supermarkt in de Eyendijkstraat in Deurne is vrijdagavond overvallen. Rond 20u kwamen twee gemaskerde daders het warenhuis binnen en eisten elk onder bedreiging van een wapen de inhoud van de kassa's.

Een getuige zag op de parking wat er gebeurde, en verwittigde meteen de politie. Zowel leden van SRT, de mobiele eenheid als het hondenteam leverden bijstand aan de ploegen van noodhulp. Die inspanningen wierpen hun vruchten af want na een klopjacht, waarvoor ook de heli van de federale politie ingezet werd, kon één verdachte opgepakt worden in de omgeving van het kerkhof. Hoewel de zoekactie nog door ging, kon de tweede verdachte niet gevat worden.

Wie in de winkel aanwezig was tijdens de overval, werd opgevangen door de psychologische dienst van de winkelketen. Ook de dienst welzijn van Lokale Politie Antwerpen stond ten dienste van de slachtoffers en het winkelpersoneel.

Er raakte niemand gewond bij de overval, maar de feiten lieten wel een diepe indruk na op de aanwezige klanten en personeel.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio