Verkleedbaby Joey is ondertussen een schattige peuter geworden

Foto: Instagram

Mama

Verkleedbaby Joey is ondertussen een schattige peuter geworden

Print
Verkleedbaby Joey werd een hit op Instagram toen mama Laura de baby tijdens de middagdutjes in de leukste verkleedkleren stak en de foto's postte op sociale media. De verkleedfoto's waren zo populair dat er nu ook een boek is uitgebracht 'Naptime With Joey'. Joey is ondertussen een peuter van anderhalf en nog altijd even schattig.

Joey is een klein meisje dat heel diep en vast slaapt. Ze werd beroemd op Instagram toen mama Laura er niets beter op vond dan haar dochter in grappige verkleedpakjes te hijsen tijdens haar middagdutjes.
 

 

Dreaming doesn't end when you wake up. #dreamers #dreamon

Een bericht gedeeld door Laura Izumikawa (@lauraiz) op

 

 

Did anyone watch the new #StarWars #TheLastJedi trailer? Got major goosebumps. #hansolo

Een bericht gedeeld door Laura Izumikawa (@lauraiz) op


Verkleedbaby Joey werd zo populair dat moeder Laura alle foto's heeft uitgebracht in een boek 'Naptime With Joey'. "De foto's zijn voor mij een prachtige herinnering en een confrontatie met hoe hard Joey elke dag groeit. Mijn persoonlijke favoriet is Joey als Belle van 'Beauty en The Beast', de mooiste Disney-film ooit."

Mama Laura heeft dankzij haar originele fotoproject 600.000 volgers op Instagram, en nu dus ook een boek met de selectie van de mooiste foto's. 

 

 

 

NIET TE MISSEN