Kylie Jenner heeft een dressing voor haar handtassen, en deelt er foto's van

Foto: *

Celebs

Kylie Jenner heeft een dressing voor haar handtassen, en deelt er foto's van

Print
Terwijl wij al blij zijn als we in ons leven één Hermès Birkin Bag op de kop kunnen tikken, heeft Kylie Jenner er een kast vol van. Op Snapchat liet de realityster haar fans meekijken in haar handtassendressing. Ja, Kylie Jenner heeft een aparte dressing voor al haar handtassen.

De 20-jarige realityster liet op Snapchat een glimp zien van haar gloednieuwe kast - of zeg maar beter dressing - vol handtassen. Twee planken vol Birkin bags, Chanel, Louis Vuitton, Gucci en nog enkele topmerken. Kylie Jenner noemt haar tassen haar 'babies' en heeft ze in alle vormen, kleuren en maten.

Kylie Jenner is niet de enige Birkin-liefhebber in de familie. Haar moeder Kris Jenner heeft een kast met alleen maar Hermès Birkin bags. Op een op maat gemaakt opschrift in de kast staat te lezen 'Need Money for Birkin'. Kylie Jenner deelde deze collectie eerder met haar volgers op Snapchat. 

En nu is ze dus oud genoeg voor haar eigen handtassenpaleis. Een op maat gemaakte dressing waar haar 'babies' in al hun glorie staan te pronken.
 

 

So perfect! 11/10/17

Een bericht gedeeld door Kylie Jenner (@kyliesnapchat) op

 

 

lil babies 11/10/17

Een bericht gedeeld door Kylie Jenner (@kyliesnapchat) op

 

NIET TE MISSEN