Kate Middleton kreeg van de Queen een emotioneel geladen juweel cadeau

Foto: Photonews

Celebs

Kate Middleton kreeg van de Queen een emotioneel geladen juweel cadeau

Print
Tijdens een gala-avond in Kensington Palace verscheen Kate Middleton met beginnend babybuikje en met een prachtige diamanten armband aan de pols. De Duchess of Cambridge kreeg de armband van de Queen. Dat Kate Middleton een juweel draagt uit de collectie van Queen Elizabeth is niet nieuw, maar deze armband heeft wel een heel mooie betekenis.

Op het Anna Freud Center Gala droeg Kate Middleton een prachtige diamanten armband. De armband komt uit de collectie van de Queen en heeft een heel mooi verhaal. Het diamanten sieraad is gelinkt aan de moeder van Queen Elizabeth.

De armband was eigendom van de moeder van Queen Elizabeth II en werd eigendom van de Queen nadat haar moeder stierf in 2002. In 1958 doken al enkele zwart-wit-foto's op van de armband, bericht People. Queen Elizabeth droeg de armband van haar moeder het laatst op de opening van het parlement in 2010.

De armband, officieel The Diamond Quatrefoil Bracelet, is dus een heel emotioneel geladen stuk uit de collectie van de Queen. Dat Kate Middleton op het gala deze armband mocht dragen is bijzonder. 

 

 

 

NIET TE MISSEN