Westerlo verliest thuis van Union en pakt zo 2 op 21

Print
KVC Westerlo geraakt maar niet uit de onderste regionen van het klassement in de Proximus League. De Kemphanen verloren zaterdag op eigen veld van Union, het werd 0-1. Westerlo pakt zo 2 op 21.

EINDSTAND. Westerlo-Union: 0-1

De eerste helft was een maat voor niets, de thuisblijvers kregen gelijk. De eerste echte doelpoging kwam er pas na twintig minuten spelen. Westerlo kreeg een paar halve kansjes, maar maakte geen kans op een openingstreffer.

 Na de rust beterde het spel. Na handspel legde de scheidsrechter de bal op de stip, maar Westerlo-keeper Van Hout redde de meubelen, de tweede keer al in twee weken. Tien minuten later was de Union-goal dan toch een feit. Op een corner van Luvumbu kopte Ferber de bezoekers op voorsprong.

 Match even stilgelegd

Na een opstootje voor het supportersvak van Westerlo, waarbij enkele projectielen op het veld werden gegooid, werd de match even stilgelegd. Een dikke vijf minuten later werd er weer gevoetbald, en stonden de bordjes bijna gelijk. Een kopbal van Corstjens werd  maar net van de lijn gekeerd door Kudimbana.

 Westerlo ging nog op zoek naar de gelijkmaker, maar het bleef 0-1.

MEER VOETBALNIEUWS