Vogelliefhebbers komen aan hun trekken in de Kempen

Foto: GVA

Vogelliefhebbers komen aan hun trekken in de Kempen

Print
Misschien is het er de tijd van het jaar voor, in het andere geval is het een groot toeval dat enkele Kempense verenigingen van vogelliefhebbers net dit weekend hun opendeurdagen of jaartentoonstelling houden.

1. Goudvink Mol

Wat: Goudvink Mol presenteert tijdens haar vogeltentoonstelling een vogelshow met zowat 800 gevederde beestjes, gaande van allerlei inlandse vogels tot exoten en hybriden in alle mogelijke kleuren.

Praktisch: zaterdag 11 (14u-20u) en zondag 12 november (8u-16u) in het parochiecentrum Ginderbuiten, Kapellestraat 90 in Mol-Ginderbuiten.

Prijs: gratis

 

2. De Edelzanger

Wat: Vogelverenging De Edelzanger uit de enclavegemeente houdt de jaarlijkse vogelshow met een expo van de meest uiteenlopende soorten. Het belooft een ware zang- en kleurenpracht te worden.

Praktisch: zaterdag 11 (14u-22u) en zondag 12 november (10u-18u) in de Aula van het Cultureel Centrum Baarle, Pastoor de Katerstraat 5-7 in Baarle-Hertog-Nassau

Prijs: gratis

 

3. De Zandfluiter

Wat: Vogelvereniging De Zandfluiter organiseert dit weekend haar jaarlijkse vogelshow. Een unieke gelegenheid om verschillende inheemse en exotischere vogelsoorten van dichtbij te bezichtigen. Leden van de organiserende club zijn aanwezig en geven u graag een woordje uitleg.

Praktisch: zaterdag 11 (18u-23u) en zondag 12 november (9u-20u) in zaal Victoria, Meerlesweg 4 in Meer-Hoogstraten

Prijs: gratis

DOEN!