Mode

Eindelijk! Daar is de meest ontroerende kerstreclame van het jaar weer

Print
Het is elk jaar weer uitkijken naar de kerstreclame van John Lewis, een Britse keten van warenhuizen, die overal ter wereld harten laat smelten en 'ooohs' veroorzaakt. Het nieuwe filmpje heeft de 7-jarige Joe en Monster Moz in de hoofdrol en is weer bijzonder mooi gemaakt.

De John Lewis kerstreclame van dit jaar gaat over Joe en #Mozthemonster. Het 7-jarige jongetje schrikt zich een hoedje wanneer hij het grote monster Moz onder zijn bed vindt. Er ontstaat een hartverwarmende vriendschap tussen het jongetje en het monster, maar daar komt - zoals aan alle mooie liedjes- een einde aan. Uiteindelijk ziet monster Moz in dat Joe weer zijn eigen leven én zijn nachtrust nodig heeft en vindt Joe een afscheidscadeautje van zijn monster onder de kerstboom.

Opnieuw een prachtig in beeld gebracht filmpje dus, dat er met de soundtrack van Elbow bij, voor zal zorgen dat heel wat jonge én oude kijkers met een warm gevoel en een krop in de keel naar het tv- of computerscherm zitten staren.

John Lewis maakte zijn eerste tv-reclame voor kerst 2007, en het is vanaf 2011 dat de filmpjes pakkender, mooier en indrukwekkender werden.

Voor wie er maar niet genoeg van krijgt, zijn dit de mooiste kerstreclames van John Lewis van de laatste jaren:

 

The Long Wait (2011)

 

Monty the Penguin (2014)

 

#BusterTheBoxer (2016)

 

NIET TE MISSEN