HERBELEEF. Lierse begint goed aan tweede periode na zege bij Tubeke

Print
Ook Tubeke heeft Lierse niet kunnen afstoppen. De mannen van Will Still wonnen met 1-2. Voor Lierse is het al de vierde overwinning op een rij. Lierse nadert tot op een punt van de vierde plek, Tubeke blijft troosteloos laatst.

EINDSTAND. Tubeke-Lierse: 1-2

Beide ploegen hadden hun kansen in een evenwichtige eerste helft. Tot Laurent Binst neertrok in de zestien. Een terechte penalty voor Lierse. Camargo bleef rustig en zette de strafschop om 0-1. Net na de rust stuurde Yagan Binst de diepte in. Die bleef kalm en schoof de 0-2 beheerst door de benen van Defourny.

Die 0-2 haalde het tempo uit de wedstrijd. Lierse ging achterover leunen en liet Tubeke komen. Echt grote kansen leverde dat Tubeke niet op. Verder dan wat kopballen op hoekschoppen kwam de thuisploeg niet. 

Met nog vijf minuten op de klok lukte het dan toch. Zenke gooide bal voor doel en de alleenstaande Stevance kopte fraai binnen. Het publiek geloofde in een gelijkspel. Maar echte kansen kwamen er niet meer. Lierse speelde de partij volwassen uit en won met 1-2. 

Door deze nederlaag blijft Tubeke achtste en laatste in het klassement. Lierse blijft op de vijfde plek staan. Maar de Pallieters komen tot op een punt van Roeselare, dat morgen nog speelt. 

 

MEER VOETBALNIEUWS