De Ceulaer terug op het veld, Gambiaanse verdediger op proef

Benji De Ceulaer staat na zijn schouderblessue terug op het oefenveld Foto: KVC Westerlo

De Ceulaer terug op het veld, Gambiaanse verdediger op proef

Print
Twee ‘nieuwe’ gezichten bij Westerlo op het oefenveld deze week. Benji De Ceulaer hervatte na zijn schouderblessure de individuele trainingen, de Gambiaanse verdediger Kaba Sambou is op proef.

De Ceulaer werkt voorlopig apart onder leiding van kinesist Jan Engelen. Hij moet voorlopig nog alle contact met de schouder vermijden. Vedran Pelic toonde zich alvast opgelucht. “Je merkt dat de terugkeer van Benji op het oefenveld ook iets doet met de andere spelers”, sprak de Bosniër.

“Benji is een speler met ervaring en iemand waar andere jongens naar opkijken. Zijn aanwezigheid alleen al geeft sommige jongens meer vertrouwen. Hij moet het nog even rustig aandoen, maar hopelijk kunnen we over drie, vier weken opnieuw beroep doen op hem.”

Het andere nieuwe gezicht, Kaba Sambou, trainde donderdag voor het eerst mee. De bonkige centrale verdediger krijgt tien dagen om zich te bewijzen. De 21-jarige Kaba werd vorig jaar kampioen van Kosovo met Trepça’89.

Jens Naessens bleef gisteren binnen met overbelasting aan de knie. Zijn inzetbaarheid voor de wedstrijd tegen Union is hoogst onzeker. Junior Oto’o is weg met Gabon voor interlands.

MEER VOETBALNIEUWS