Celebs

Angst voor spinnen? Met dit filmpje raak je er misschien van af

Print
Krijg je ook al de kriebels als je nog maar aan spinnen denkt? Je bent niet alleen. Maar in een nieuw animatiefilmpje op internet wordt Lucas voorgesteld, een uiterst aaibare achtpotige met te veel ogen die misschien wel helpt om je angst te temperen.

Lucas is bedacht door Joshua Slice, werknemer bij de Amerikaanse computeranimatiestudio Blue Sky Studios. Het diertje heeft acht fluffy poten, twee veel te grote ogen en nog twee extra oogjes ernaast. Slice vroeg aan zijn neefje Lucas om de stem van de spin in te spreken, et voilà: een schattige spin was geboren.

Langspeelfilm?

De reacties op het filmpje van twintig seconden, dat op vier dagen tijd al meer dan een miljoen keer is bekeken, zijn lovend. Veel mensen hopen dat filmbedrijf Pixar het idee opneemt en er ooit een langspeelfilm komt van Lucas. Sommigen hebben al een heel scenario in gedachten.

“Klein spinnetje houdt van mensen, maar die zijn bang van hem. Zijn ouders vertellen Lucas dat mensen hem nooit graag zullen zien, maar dan ontmoet hij een klein meisje dat dol is op spinnen. Ze krijgen een hechte band die bewijst dat enkel het innerlijke telt. Ik zie Millie Bobbie Brown als stemactrice voor het meisje, Danny DeVito als vader van de kleine spin”, aldus een enthousiaste Reddit-gebruiker.

NIET TE MISSEN