Mama deelt geniaal trucje voor een baby die weigert medicijn in te nemen

Foto: Shutterstock

Mama

Mama deelt geniaal trucje voor een baby die weigert medicijn in te nemen

Print
Een Britse moeder en verpleegkundige deelde op Facebook een handig trucje die zij met succes toegepast heeft om haar baby medicijnen toe te dienen. Nadat haar zoontje hardnekkig bleef weigeren om het geneesmiddel in kwestie op te drinken, plaatste ze de injectiespuit in de speen van een papfles, waardoor Alfie gretig en zonder argwaan zijn volledige medicijn naar binnen werkte.

Een trucje van Helena Lee om haar baby medicijnen toe te dienen werd op Facebook massaal gedeeld. De Britse moeder legt in haar bericht dat ongeveer een maand geleden gepubliceerd werd uit hoe ze na verwoede pogingen er uiteindelijk toch in slaagde om haar zoontje Alfie zijn geneesmiddel te geven.

Dat deed ze door de injectiespuit met het geneesmiddel in de speen van een papfles te stoppen, waardoor haar zoontje het medicijn zonder argwaan opdronk. Haar bericht luidde als volgt: "De voorbije vierentwintig uur heb ik vruchteloos geprobeerd om Alfie zijn medicijn toe te dienen, de helft van de dosis spuugde hij zo opnieuw uit. Dan herinnerde ik me dit trucje ... Er werd niets verspild en er waren geen traantjes. Voel je vrij om dit te delen met alle mama's die je kent." Het bericht werd ondertussen al meer dan 130.000 keer geliked.

NIET TE MISSEN